Ремонт пароконвектоматів TECNOEKA
Професійні газові плити для ресторанів, печі прості в експлуатації, але їх ремонт часто може бути більш складним, тому зателефонуйте нам для комерційного ремонту духовки в Україні, включаючи ремонт та обслуговування піци для піци. Комерційне обладнання для приготування їжі потребує регулярного догляду та обслуговування, щоб забезпечити його ефективне функціонування – від температурних змін та ремонту поверхневих елементів до електричних проблем. Служба ремонту Fix-Man вам допоможе в цьому.
Пароконвектомат все частіше використовується в гастрономії . Цей пристрій припускає широкий спектр обробки харчових продуктів. Їх можна використовувати для смаження, випікання, бланшування, гасіння та гриля. Як бачите, вони можуть замінити низку інших пристроїв. Це економить простір та гроші. Однак мало хто знає, як працює пароконвектомат.

Очищене повітря нагнітається в камеру печі, а потім знову всмоктується вентиляторами. Таким чином, примусова горизонтальна циркуляція повітря всередині камери дозволяє підтримувати рівномірне розподілення температури незалежно від висоти. Знежирення теплоносія за допомогою фільтрів викликає проникнення запахів, тому що жирові частинки в повітрі є їх основним носієм. Пара також закачується в камеру топки разом з очищеним повітрям. Чинник, що містить багато вологи, передає тепло більш ефективно, що дозволяє швидше нагрівати їжу. Більше того, використання пари означає, що посуд не втрачає вологу. Це значно покращує смак готових страв.
Конвекційна парова піч та економія
На додаток до економії місця та витрат на обладнання, вже згадане у вступі, обладнання цього типу має ряд інших переваг.Печі цього типу дуже енергоефективні. Використання системи примусової циркуляції дозволяє використовувати нижчі температури у процесі, що призводить до значної економії енергії до 30%. Більш того, водяні пари, що містяться в повітрі, запобігають втраті ваги приготовлених страв через втрату вологи. М'ясо, приготовлене у традиційній печі, втрачає до 40% своєї ваги. Використання пароконвектомату дозволяє зменшити цю втрату приблизно до 15%. Також можна зменшити кількість жиру, необхідного для приготування їжі.
Продукти, що вимагають обсмажування, перед нанесенням у порожнину духової шафи піддаються лише поверхневому обприскуванню жирами. Економія у кількості споживаного жиру досягає 95%.
Як бачите, пристрій, який є пароконвектоматом, має ряд переваг. Незважаючи на досить високу покупну ціну, якщо використовувати її у великих закладах громадського харчування, вартість їхньої покупки окупиться дуже швидко.
Основні переваги пароконвектомату
Ось коротко деякі з найбільш важливих переваг пароконвектомату, які вказують як на поліпшення якості страв, так і на економію коштів і просто полегшують роботу на кухні:
- Сучасне рішення, визнане одним із найкращих досягнень індустрії громадського харчування.
- Багатофункціональний, дозволяє проводити практично всі заходи, що потребують термічної обробки.
- Замінює багато інших пристроїв, необхідних для роботи на кухні.
- Це забезпечує приготування страв кращої якості, соковитості, кольору, зі зниженим вмістом жиру.
- Завдяки відповідним фільтрам, він видаляє частинки жиру з гарячого повітря, гарантуючи, що аромати не проникають.
- Зменшує втрату ваги продукту до мінімуму.
- Страви, приготовлені в ньому, не вимагають постійного догляду, що дозволяє заощадити багато часу і зосередитися на інших завданнях.
- Це дозволяє розігрівати або відновлювати готові страви без втрати соковитості, стійкості та кольору.
- Прискорює час термічної обробки, забезпечуючи значну економію енергії.
- Займає відносно мало місця.
- Дуже міцний, з належною експлуатацією та турботою про підтримку чистоти, купівля пароконвектомату є разовим вкладенням на багато років.
- Велика різноманітність типів і розмірів, що дозволяють вибрати ідеальне обладнання.
Безпечний, простий у використанні.
Пароконвектомат, безперечно, має бути найважливішим

обладнанням на будь-якій кухні, називаючи його «серцем кухні» - це не перебільшення. Саме тут можна приготувати більшість страв від закусок, основних страв до десертів. При правильному використанні це значно полегшить роботу кухарів і дозволить власникам ресторанів багато заощадити. даного обладнання. Дзвоніть!